Eigen magazijn voor veilig overladen, herverpakken en meer

Eigen magazijn voor veilig overladen, herverpakken en meer

Customs Support Safety beschikt over een eigen magazijn waarin diverse veiligheidsgerelateerde diensten aan u kunnen worden geleverd. 

Overladen van goederen met persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's)
Herverpakken of kortstondige opslag
Uitvoeren van Phyco-metingen

Neem vandaag nog contact met ons op om een van onze veiligheidsspecialisten te spreken.

Verhoog de veiligheid

Hallo. Kunnen wij je helpen?

Jeremy Geensen
Jeremy Geensen
Sales
Image
""

De partner voor veiligheidszaken

Customs Support Safety heeft een speciale drive-in locatie voor specifieke veiligheidszaken in de Botlek, gelegen in de Rotterdamse haven in Nederland. Wij ontzorgen op het gebied van gasmeting en containeropslag. Hierdoor kun jij je richten op de kernstappen in je logistieke proces. Daarnaast ondersteunen wij bij de voorbereiding op fysieke douanecontrole en assisteren wij bij deze douanecontroles.

Veiligheidsdiensten met toegevoegde waarde | Veelgestelde vragen (FAQ's)

Hoe voert u de gasmeting uit in uw drive-in locatie?

De containers worden op het chassis gemeten en na een negatieve gasmeting kun je direct naar de eindbestemming rijden. Als uit de meting blijkt dat er een te hoge concentratie gevaarlijke gassen aanwezig is, kan de container direct worden ontgast en geventileerd. Na dit proces wordt de container opnieuw gemeten en na een negatieve gasmeting word je geïnformeerd dat de container kan worden opgehaald.

Welke service biedt Customs Support Safety in het containerdepot?

De containers (vol of leeg) kunnen hier voor een bepaalde periode worden opgeslagen. Het depot ligt dicht bij de terminals, zodat snel kan worden gereageerd wanneer een container moet worden opgehaald of teruggebracht.

Kan Customs Support Safety mij ondersteunen bij het lossen van speciale zendingen?

Ook kunnen wij speciale zendingen met bijvoorbeeld medische goederen waarin ethyleenoxide zit lossen en opslaan in ons speciale (gesloten) magazijn zodat de verpakkingsverdamping wordt verwijderd of verminderd. Het magazijn is uitgerust met blowers en afzuiging om dit proces te versnellen.

Waar kan Customs Support Safety de gasmetingen uitvoeren?

Wij voeren metingen uit op locatie bij klanten en diverse inland terminals. Daarnaast hebben we een drive-in meetstation in Rotterdam waar vrachtwagens langs kunnen komen voor een meting.

Wat is een Phyco-meting?

Dit is een gasmeting voorafgaand aan een fysieke douanecontrole. De douane aanvaardt alleen meetrapporten die niet ouder zijn dan twee uur.