AEO-certificering

AEO-certificering

Het hebben van een AEO-status kan je organisatie verschillende voordelen opleveren, zoals erkenning als veilige partner in de toeleveringsketen. Ons adviesteam helpt je te voldoen aan de AEO-certificeringseisen om ervoor te zorgen dat je bedrijf aan de eisen voldoet en de controle behoudt. Wij begeleiden je door het AEO-vergunningsproces, communiceren met de douaneautoriteiten en beantwoorden alle vragen die je hebt met betrekking tot het verkrijgen en behouden van een AEO-certificering.

Onze AEO-experts bieden:

Uitgebreide kennis van AEO-certificering, gebaseerd op meer dan 40 jaar praktijkervaring
Objectief en onafhankelijk advies
Uitgebreide analyse van de behoeften, risico's en mogelijkheden op het gebied van AEO-certificering

Neem vandaag nog contact met ons op om een van onze AEO-consultants te spreken.

Verbeter je wereldwijde handelskansen

Hallo. Ben je klaar voor AEO?

Nicola Haynes (Teal Background)
Nicola Haynes
Senior Customs Consultant

Wat betekent het AEO-certificaat?

De erkenning van AEO (Authorised Economic Operators) bestaat nu al meer dan tien jaar. In de loop der jaren heeft de AEO de nodige aanpassingen doorgevoerd om gelijke tred te houden met nieuwe wetgeving, technologie en de eisen van de sector. Naarmate de behoefte aan verantwoordingsplicht voor correcte en veilige handelspraktijken steeds meer een prioriteit wordt, heeft AEO zich verspreid en hebben talloze bedrijven zich aangepast om hun AEO-vergunning te verkrijgen.

Image
""

Hoe we je helpen

Wij begeleiden je bij het AEO-vergunningsproces, communiceren met de douaneautoriteiten en beantwoorden jouw vragen over het verkrijgen en behouden van een AEO-certificaat. Neem vandaag nog contact op:

AEO-diensten | Veelgestelde vragen (FAQ's)

Waarom heb ik een consultant nodig om mijn AEO-licentie te behalen?

Onze consultants helpen je bij het verkrijgen van de AEO-status en ook wanneer je bedrijf al AEO-gecertificeerd is, helpen wij bij het behouden van je AEO-status.

 

Wat zijn de AEO-diensten?

AEO verkrijgen: Wij begeleiden je organisatie bij het verkrijgen van de status, communiceren met de douaneautoriteiten en beantwoorden alle vragen met betrekking tot het verkrijgen van de AEO-vergunning.

Behoud van AEO: wij nemen alle reguliere controles over en bereiden je organisatie voor op de her-audit.

Is het AEO-certificaat nog nuttig voor mij als veel bedrijven het hebben?

  • Een betrouwbare partner zijn    voor douane en (inter)nationale handelsbedrijven 
  • Je interne douaneprocessen onder controle hebben 
  • Een betrouwbare speler zijn in de steeds veranderende Supply Chain wereld. 

Heb ik een AEO-vergunning nodig?

Eenvoudig gezegd kan een AEO-vergunning het leven van bedrijven vergemakkelijken als het gaat om douanegerelateerde activiteiten en maakt het gemakkelijker om toegelaten te worden tot de douane keten. Het aanvragen van een AEO-vergunning is niet iets om lichtvaardig op te vatten. Bedrijven moeten deel willen uitmaken van deze snel veranderende wereld en een betrouwbare partner zijn bij de douane. Het proces kan streng zijn. Maar wees ervan verzekerd dat je met onze steun de vruchten zult plukken.

De meeste bedrijven beseffen niet dat door zich te concentreren op naleving en het verkrijgen van economische licenties, je positie wordt beschermd door verschillende voordelen. Deze voordelen omvatten, maar zijn niet beperkt tot, positieve merkherkenning.

Customs Support is een toonaangevend douaneadviesbureau als het gaat om een douanevergunning. Laat ons je begeleiden in dit proces, laat ons deze werkzaamheden overnemen en je helpen bij het verkrijgen van een AEO vergunning.

Neem contact met ons op om een van onze AEO-consultants te spreken.

Word AEO-ready!

Neem contact op